پخش زنده
امروز: -
دبیر نشست تخصصی صادرات نرم افزار جشنواره رسانههای دیجیتال سلامت گفت: در این نشست به بررسی توسعه بازارهای جهانی نرم افزارهای ایرانی و راههای گسترش این دست از کسب و کارها پرداخته میشود.
امیر سرکندی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما با اشاره برگزاری نشست صادرات نرم افزار در حاشیه جشنواره رسانههای دیجیتال سلامت افزود: این نشست بهصورت اختصاصی به موضوع صادرات نرمافزارها در شرایط تحریم میپردازد.
وی گفت: امروز شاید افزایش قیمت دلار باعث بالا رفتن قیمت کالاها برای مصرفکنندگان داخلی شده باشد، اما از طرفی هزینههایی مانند برق، اجاره بها و دستمزدها افزایش چشمگیری نداشته است و این باعث تسهیل در صادرات میشود.
سرکندی افزود: در این جشنواره تلاش کردهایم تا در نشستهای تخصصی راهکارهای کاربردی ارائه شود و علاقهمندان حتی بتوانند ماهیت کار خود را تغییر دهند و به سودآوری برسند.
وی افزود: صادرکنندگان موفق، مسئولانی از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و وزارت بهداشت به ارائه آمار و گزارش خواهند پرداخت و تلاش میکنند تا بیش از هر چیز توضیح دهند که چرا نرمافزار موبایل اهمیت دارد.
سرکندی گفت: چگونگی موفقیت در بازارهای جهانی مهارتهای ویژهای نیاز دارد و بیش از هر چیز صاحبان نرمافزار باید به رساندن سطح کیفی نرمافزار به استانداردهای جهانی فکر کنند.
وی افزود: یکی از کارهایی که در این نشست قرار است به آن بپردازیم ارتباط گرفتن با هابهای صادرات است، توسعهدهندگان نرمافزار کسانی هستند که برنامههای موجود را تجمیع و درواقع حلقه گمشده شرکتهای سازنده را به آنها اضافه میکنند.
دبیر نشست تخصصی صادرات نرمافزار جشنواره رسانههای دیجیتال سلامت گفت: در منطقه خاورمیانه بیش از ۲۵۰ بیلیون ظرفیت نرمافزارهای موبایل وجود دارد، از طرفی وجود ریشههای مشترک فرهنگی کمک بزرگی به شرکتهای صادرکننده در منطقه خواهد کرد چراکه ساخت نرمافزار برای کسانی که با اقلیمهای گوناگون خاورمیانه هیچ آشنایی ندارد، ساده نیست و این فرصت خوبی را در اختیار ما قرار میدهد.
وی افزود: درحال حاضر امکان ایجاد پنج میلیون فرصت شغلی در حوزه نرمافزارهای موبایلی در ایران وجود دارد.